Datum od
Datum do

09.04.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Domžale - Rogaška
Domžale spet kažejo znake življenja, uspeh proti Bravu pa bodo skušale nadgraditi v sredo, ko gostijo razočarano Rogaško.
09.04.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Celje - Bravo
Celje je s preobratom v Murski Soboti prišlo do nove zmage, vodilni grofje pa se bodo med tednom pomerili z Bravom, ki je po Rogaški izgubil še z Domžalami. Kdo bo uspešnejši v knežjem mestu?
09.04.2024 | Ženska A
Iz Skopja s prepričljivo zmago
Ženska članska reprezentanca se iz Severne Makedonije vrača s visoko zmago (0:5). Po dveh tekmah kvalifikacij za EP 2025 je Slovenija na vrhu lestvice skupine v Ligi C. V 180 minutah so naše igralke dosegle sedem golov, prejele niso nobenega.
09.04.2024 | Futsal AA
Futsal reprezentanca na Portugalsko
„Veselim se teh tekem, ker bomo igrali proti najtežjemu možnemu tekmecu. Naši igralci, ki še nimajo toliko izkušenj s takih tekem, potrebujejo prav to. Na prvi tekmi ne bomo preveč taktizirali. Želim si, da odigramo agresivno po celem igrišču. Želim videti v odprti tekmi, koliko smo sposobni proti najboljšim,“ pred tekmama pove selektor Tomislav Horvat.
09.04.2024 | Sodniki
Šajn v Liverpool na tekmo lige Europa
Častni predsednik ZNSS in član Uefa sodniškega odbora Vlado Šajn iz Ljubljane se jutri odpravlja v mesto ob reki Mersey, kjer bo v četrtek na prvi tekmi četrtfinala evropske lige (liga Europa) na tekmi Liverpool-Atalanta ocenjeval sojenje sodniške ekipe iz Turčije. Glavni sodnik srečanja bo 37-letni član Uefine elitne skupine sodnikov Halil Umut Meler iz mesta Selcuk na zahodu Turčije, ki je od leta 2017 uvrščen na seznam mednarodnih sodnikov FIFA.
09.04.2024 | WU19
Grčija v zadnji tekmi boljša od Slovenije
Dekliška mladinska reprezentanca se seli v Ligo B. Na zadnji tekmi kvalifikacij je Slovenija doma z 0:2 klonila proti Grčiji, ki si je ob Danski zagotovila obstanek v Ligi A. Zmagovalka skupine, Španija, pa bo igrala na evropskem prvenstvu v Litvi.
09.04.2024 | A
Šeško, Šporar in Karničnik znova med strelci
Minuli konec tedna so bili znova na delu slovenski reprezentanti. Tokrat je bila strelsko uspešna trojica. Benjamin Šeško je Leipzigu z golom pomagal do visoke zmage nad Freiburgom, v Prvi ligi Telemach se je z novim zadetkom izkazal Žan Karničnik, napadalec Andraž Šporar pa je po vstopu v igro z zadetkom odločil atensko-solunski derbi.
09.04.2024 | Sodniki
Sodniške smernice za klube 2. SNL
Po tem, ko je sodniška organizacija nacionalne nogometne zveze na podlagi določil Pravilnika o licenciranju v delu sodniške zadeve in pravila nogometne igre obiskala člane Prve lige Telemach in ženske ekipe iz lige SŽNL Triglav-Zdravje ob vzporednem projektu "spoznaj sodnico", so včeraj v konferenčni dvorani upravne stabe NZS izobraževanje iz sodniških smernic imeli še klubi 2. slovenske nogometne lige.
09.04.2024 | Ženska A
V Skopju proti Severni Makedoniji
V Skopju se danes ob 15. uri nadaljujejo kvalifikacije za evropsko prvenstvo članic. Naša ženska nogometna reprezentanca gostuje pri Severni Makedoniji in lovi 2. zmago. Tekmo bo prenašal tudi Sportklub.
09.04.2024 | WU19
Proti Grčiji za obstanek v Ligi A
Slovenija je uvodoma klonila proti močni Španiji (0:5), precej bližje točki pa je bila po dobri igri proti Danski (0:1). Prav na tekmi proti Danski je naša reprezentanca dobila potrditev, da lahko igra tudi proti tako kvalitetnim ekipam.
09.04.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Maribor - Mura
Ni predaha, Prva liga Telemach se z 29. krogom nadaljuje že v torek, ko se bosta v Ljudskem vrtu pomerila Maribor in Mura. Kdo bo boljši v štajersko-prekmurskem derbiju?
08.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Pivovarna Union: Mura z Rogaško, Gorica proti Beltincem
Po žrebu sta znana polfinalna para Pokala Pivovarna Union. Mura bo v Fazaneriji gostila Rogaško, Gorica se bo na svojem igrišču merila z Beltinci.
08.04.2024 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Znana para polfinala ženskega pokala
Letos je na sporedu jubilejna 25. sezona ženskega nogometnega pokala. V oddaji Pod prečko, ki jo predvaja Sportklub, je bil nocoj opravljen žreb polfinala. Para sta: ŽNK Ljubljana - WFC Drava Ptuj in ŽNK Mura Nona - ŽNK Olimpija Ljubljana.
08.04.2024 | Prva liga Telemach
V Radomljah predstavili novega trenerja, mlinarje bo vodil Darjan Slavic
Darjan Slavic je novi trener članske ekipe Radomelj. Enainštiridesetletni Prekmurec bo skušal rumeno-črne v zaključku letošnjega prvenstva popeljati do obstanka v Prvi ligi Telemach.
08.04.2024 | U16
Izbrana vrsta do 16 let proti Albaniji
Slovenska reprezentanca do 16 let se bo v drugi polovici aprila pomerila z izbrano vrsto Albanije. Selektor Goran Cvijanović je v ta namen objavil seznam 22 igralcev, na katere bo računal na prihajajočem obračunu.
08.04.2024 | Ženska A
Z jasnim ciljem na prvo gostovanje
„Pogledali smo si njihove dobre in slabe plati. Mi se moramo osredočiti nase ter igrati našo igro, kot smo to delali dosedaj. Cilj je isti, kot je bil pred dnevi proti Moldaviji. Želimo zmagati,“ je jasen v napovedi selektor Saša Kolman.
08.04.2024 | Prva liga Telemach
Enajsterica 29. kroga Prve lige Telemach
Enajsterica kroga Prve lige Telemach je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva Prvaliga.si. V najboljši enajsterici so lahko največ štirje nogometaši posameznega kluba.
08.04.2024 | Sodniki
Pridi na futsal kamp na Škofije - 20.4 ob 9. uri
Če prihajaš iz Slovenske Istre, potem imaš izvrstno priložnost, da se udeležiš sodniškega kampa s tečajem za nove sodnike dvoranskega nogometa (futsal). Zveza nogometnih sodnikov Slovenije v sodelovanju s KMN Bronx vabita na Futsal sodniški tabor na Obali, ki bo v soboto 20. aprila na Škofijah od 9. ure.
08.04.2024 | 1. SFL
Siliko praznoval 10 let uspešnega delovanja
„Imam občutek, da smo v desetih letih presegli, kar smo si na začetku drznili predstavljati. Mogoče celo prehitro. Zato so tudi včasih pričakovanja nekaterih prevelika in nerealna,“ je dodal glavni trener Mile Simeunović.
08.04.2024 | 1. SŽNL
Krimovkam in Radomljankam točka
V Ljubljani sta se v zaostali tekmi 16. kola Ženske nogometne lige Triglav Zdravje pomerili ŽNK Krim in ŽNK Radomlje. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom (1:1).
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
1469
1470
1471

DELI NA