Datum od
Datum do

27.03.2022 | 2. SNL
Nafta do nove domače zmage, Triglav in Gorica vknjižila točko
Lendavčani so v uvodnem obračunu 22. kroga 2. SNL premagali Bilje in s štirimi doseženimi zadetki podaljšali serijo zmag na domačem igrišču. Kar tri sobotne preizkušnje pa so se končale z zmago gostov, Triglav je v remiziral v Dobu, Goričani pa so se s točko vrnili iz Novega mesta.
25.03.2022 | 2. SNL
Drugoligaši v 22. krog, prenos iz Krškega in Novega mesta
Prvoligaši konec tedna nimajo tekmovalnih obveznosti, v 2. SNL pa se s petkovo tekmo v Lendavi pričenja 22. krog. Vodilna Gorica bo v nedeljo gostovala v Novem mestu, dvoboj s Krko si bo moč ogledati na Sportklubu. Kamera NZS bo prisotna na sobotni tekmi Krškega in Primorja.
20.03.2022 | 2. SNL
Gorica povečala naskok na vrhu lestvice, Triglav remiziral z Nafto
Drugoligaši so zakorakali v zadnjo tretjino prvenstva. Gorica se je po porazu vrnila v ustaljene tirnice, na severu Primorske so klonili Krčani. Primorci so z zmago povečali naskok pred Triglavom, ki je remiziral z Nafto.
18.03.2022 | 2. SNL
Prenos iz Kranja in Velenja, vodilni Goričani s Krškim
Prvoligaši odpirajo zadnjo četrtino, drugoligaši pa vstopajo v zadnjo tretjino prvenstva. Vodilni Goričani bodo rane po porazu celili v obračunu s Krškim, na spletni strani NZS si boste lahko ogledali nedeljski obračun Rudarja in Doba, kamere Sportkluba pa bodo v Kranju pospremile sobotni spopad Triglava in Nafte.
13.03.2022 | 2. SNL
Petkovi tekmi pripadli Nafti in Krki, Triglav do točke, Gorica izgubila
S tekmam v Novem mestu in Lendavi se je pričel zadnji krog druge tretjine 2. SNL, točke pa so ostale na Dolenjskem oziroma v Prekmurju. Kranjčani so s sobotnega gostovanja v Dekanih prinesli točko. Pomoči Jadrana ni izkoristila Gorica, ki je na domačem igrišču izgubila z Ilirijo.
10.03.2022 | 2. SNL
Drugoligaši zaključujejo drugo tretjino prvenstva
Drugoligaši so pred dnevi zakorakali v nadaljevanje sezone, konec tedna pa bodo s tekmami 20. kroga 2. SNL zaključili drugo tretjino prvenstva. V prenosu boste lahko spremljali dve petkovi tekmi, pred kamero NZS se bosta merila Krka in Fužinar, na Sportklubu pa si boste lahko ogledali obračun Nafte in Rudarja.
05.03.2022 | 2. SNL
Triglav premagal Beltince, Gorica slavila na Ravnah
Nogometaši Triglava so v nogometno pomlad zakorakali z zmago, mrežo Prekmurcev je dvakrat zatresel Tin Matić, ki se je tako še utrdil na vrhu ligaške lestvice strelcev. Gorica je v soboto premagala ekipo Fužinarja, ki je prvič zaigral pred novo tribuno Mestnega stadiona Ravne.
03.03.2022 | 2. SNL
Drugoligaši odpirajo nogometno pomlad
Z 19. krogom prvenstva se pričenja spomladanski del 2. SNL. Kamere Sportkluba bodo pospremile petkov obračun Triglava in Beltincev, na spletni strani NZS pa boste lahko spremljali sobotno tekmo z Raven. Fužinar bo gostil vodilno Gorico.
26.02.2022 | 2. SNL
Lendavčani napolnili mrežo Doba in skočili na tretje mesto
Zaostali dvoboj 17. kroga 2. SNL se je razpletel z visoko zmago Nafte. Lendavčani so v mrežo Doba pospravili pet zadetkov, pod dva se je podpisal Marsel Stare. Prekmurci so se z zmago prebili na tretje mesto lestvice, pred Rogaško.
26.02.2022 | 2. SNL
Uvodoma z zaostalo tekmo Doba in Nafte
Z zaostalim srečanjem Roltek Doba in lendavske Nafte se bo po zimskem premoru nadaljeval tudi drugoligaški ples. Dvoboj 17. kroga bo uvod v nadaljevanje 2. SNL, potem ko je bila tekma jeseni odpovedana kar dvakrat.
06.01.2022 | 2. SNL
Gorica in Triglav v iskanju povratka med elito
V Prvi ligi Telemach smo jeseni spremljali izenačene boje za vrh lestvice, tesno je bilo tudi pri dnu prvoligaške deseterice. Izjemno pestra je bila tudi drugoligaška jesen, s serijo zmag pa sta jo zaznamovala Gorica in Triglav.
05.12.2021 | 2. SNL
Krka dobila dvoboj z Jadranom, Nafta slavila v Krškem, Drava presenetila Gorico
Začetek decembra je v drugoligaškem tekmovanju namenjen zaostalim tekmam jesenskega dela sezone. Na prvo soboto v mesecu so Novomeščani premagali Jadran Dekane, lendavska Nafta pa je bila uspešna v Krškem. Drava je v nedeljskem popoldnevu presenetila Gorico.
01.12.2021 | 2. SNL
Gorica premagala Nafto, Krško in Dob remizirala
Osemnajsti krog 2. SNL je bil zadnji v jesenskem delu prvenstva, ki pa se bo za nekaj klubov podaljšalo še v december. Gorica je z zmago na zaostali tekmi 11. kroga proti Nafti povečala prednost pred zasledovalci, Krško in Dob pa sta se razšla brez zmagovalca.
28.11.2021 | 2. SNL
Triglav klonil v Rogaški Slatini, Gorica na prvo mesto
Nogometaši Gorice so na uvodni tekmi zadnjega kroga v jesenskem delu 2. SNL premagali Brežice, po sobotnem porazu Triglava v Rogaški Slatini pa so ostali na prvem mestu drugoligaške razpredelnice. Dekančani so napolnili mrežo Primorja, Nafta je nasula šest zadetkov Dravi.
26.11.2021 | 2. SNL
Drugoligaši pred zadnjim jesenskim krogom
Pred drugoligaši, vsaj večino njih, je zadnje jesensko dejanje. V 18. krogu 2. SNL se bosta pred kamerami Sportkluba pomerila Jadran in Primorje, na spletni strani NZS pa boste lahko spremljali dvoboj Krke in Bilj. Vodilni Triglav gostuje v Rogaški Slatini, Gorica pa bo v Kopru pričakala Brežice.
24.11.2021 | 2. SNL
Drava v zaostalem dvoboju s Krko prekinila niz brez zmage
Na Ptuju je bila odigrana zaostala tekma 14. kroga 2. SNL. Drava je v obračunu z novomeško Krko prekinil zmagovalni post, ki je trajal vse od četrtega kroga in zaključka avgusta.
21.11.2021 | 2. SNL
Triglav z goloma Matića premagal Krko, Gorici sosedski obračun
Nogometaši Triglava so po porazu v Novi Gorici dobili dvoboj s Krko, Kranjčani so z goloma Tina Matića vknjižili tesno zmago. Beltinčani so se na krilih Gala Grobelnika veselili v Ajdovščini, Gorica je dobila sosedski obračun z Biljami, Rogaška pa je po preobratu slavila v Velenju.
19.11.2021 | 2. SNL
Triglav s Krko, Gorico čaka sosedski obračun z Biljami
Drugoligaše do zimskega premora ob zaostalih obveznostih čakata še dva kroga. Vodilnih Triglav se bo po porazu v Novi Gorici v prenosu na Sportklubu meril s Krko, Gorica pa bo na domačem igrišču gost v sosedskem obračunu z Biljami.
14.11.2021 | 2. SNL
Gorica dobila dvoboj z vodilnim Triglavom
Nogometaši Gorice so dobili dvoboj s kranjskim Triglavom in maščevali poraz na Primorskem. V kranjski mreži sta končali dva žogi. Veselili so se tudi Beltinčani, Dekančani pa so v nedeljo dočakali drugo zmago sezone. Slatinčani so pred kamero NZS premagali Primorje.
12.11.2021 | 2. SNL
Za uvod v drugo polovico prvenstva spopad vodilnih Goričanov in Kranjčanov
S tekmami 16. kroga se pričenja druga polovica 2. SNL. V soboto se bosta udarili vodilni ekipi lige, Gorica v derbiju vrha lestvice, ki ga boste lahko spremljali na Sportklubu, gosti Triglav. Pred kamero NZS bodo točke napadali Slatinčani in Ajdovci.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
43
44
45

DELI NA