Datum od
Datum do

16.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija - Domžale 1:2
Nogometaši Domžal so v tekmi 1. kroga 1. slovenske nogometne lige v gosteh premagali ljubljansko Olimpijo z 2:1 (1:1).
16.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Celje - Triglav 1:0
Celje je v tekmi prvega kroga 1. slovenske nogometne lige na domačem igrišču premagalo Triglav z 1:0 (0:0).
15.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Prva liga: Domžale presenetile zmaje, Rudar do točke proti Muri
Celjani so tesno z 1:0 odpravili Triglavane.
14.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Odmev: Gorica - Maribor
Oglejte si izjavi iz Gorice, s tekme 1. kroga Prve lige Gorica - Maribor.
14.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica - Maribor 1:3
Maribor je v prvem krogu 1. slovenske nogometne lige v gosteh premagal Hit Gorico s 3:1 (1:0).
13.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Uvodna tekma v živo na prvaliga.si
Z vikendom se pričenja nova prvoligaška sezona, 22. po vrsti, tokrat pa smo za ljubitelje slovenskega nogometa pripravili novost. Medtem ko je bilo v prejšnji sezoni možno spremljati tekme v živo preko tekstovnega komentarja, bomo zdaj izbrano tekmo kroga prenašali tudi preko spletnega video prenosa. Začenjamo v Novi Gorici.
13.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura in Olimpija v drugi krog, Celjani doma izpadli
Slovenski predstavniki v kvalifikacijah za Uefino evropsko ligo so sinoči odigrali povratne tekme prvega kroga. Ljubljančani so v gosteh brez težav še drugič visoko odpravili Jeunesse Esch, lepo presenečenje pa so ponovno pripravili Muraši, ki so v Lendavi z goloma Eteroviča in Fajiča izločili favorizirani Baku. So pa nekoliko razočarali Celjani, ki so po vzpodbudnem začetku prejeli gol iz enajstmetrovke, potem pa niso več našli poti do vrat moldavske Dacie.
12.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor in Gorica v soboto odpirata 22. sezono 1. SNL
S sobotno tekmo med Hit Gorico in Mariborom se bo začela 22. sezona slovenskega nogometnega prvenstva. Mariborčani bodo skušali ubraniti lansko dvojno krono in osvojiti še 11. naslov v samostojni Sloveniji, preostali tekmeci na čelu z ljubljansko Olimpijo pa se bodo skušali vmešati v boj za vrh prvenstvene lestvice.
08.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Superpokalna lovorika Mariborčanom
Kot uvod v novo tekmovalno sezono je v Ljudskem vrtu potekal prvi boj večnih rivalov v slovenskem nogometnem prostoru. Boj prvenstvenega in pokalnega znagovalca ter prvenstvenega viceprvaka iz pretekle sezone so dobili Mariborčani, ki so bili z 2:1 boljši od Olimpije. Za zmagovalce sta zadela Filipovič v 27. in Ibraimi v 78. minuti, gol za zeleno-bele je v 50. minuti dosegel Ivelja. Prva lovorika sezone se po Domžalah seli v štajersko prestolnico.
07.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Šiljak pričakuje poslastico, Milanič zmago
V obeh taborih so sicer igralci in strokovno vodstvo osredotočeni na evropske preizkušnje,  kljub temu pa ne pozabljajo na pomembnost tekme med tradicionalnima rivaloma. Poraz v večnem derbiju je vedno boleč, če k temu prištejemo še pričakovanja in čustva navijačev ko gre za derbi, smo lahko prepričani, da bosta v nedeljo ob 20. uri v Mariboru obe ekipi začeli z enim clijem - zmago. 
07.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred letom dni za gol prekratki, kako letos?
Če nogometašev Olimpije v Superpokalnem boju zadnjih let ne najdemo - preprosto, ker so se šele vzpenjali med prvoligaši - so Mariborčani tam skoraj da stalnica. A najtrofejnejši slovenski klub se ne more pohvaliti, ko beseda nanese na prvo preizkušnjo nove sezone. Nazadnje so slavili leta 2009, nato dvakrat potegnili kratko.
06.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Superpokal Skomini, v primeru neodločenega rezultata enajstmetrovke
V nedeljo bomo dobili zmagovalca prve lovorike v novi nogometni ligaški sezoni. Pred pričetkom Prve lige NZS se bosta v Superpokalu 2012 pomerila Olimpija in Maribor, tekmo pa bo vodil najboljši slovenski sodnik, Damir Skomina.
06.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Mariboru pet zmag, Olimpiji tri
Takšna je zmagovalna bilanca tekmecev pred superpokalnim obračunom. Začetek poletja vijoličasti žže tradicionalno izkoristijo za številne prijateljske tekme, Olimpija je tokrat v Ljubljano pripeljala Crveno zvezdo.
06.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Remi, poraz in zmaga slovenskih predstavnikov
Slovenski klubi so sinoči pričeli z nastopi v prvem krogu kvalifikacij za Uefino evropsko ligo. Mura je v Bakuju remizirala z domačim Bakujem, Celjani so se iz Kišinjeva vrnili z minimalnim porazom, Olimpija pa je doma suvereno ugnala luksemburški Jeunesse Esch s 3:0.
05.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Več sprememb doživela zeleno-bela zasedba
Nekaj dni pred superpokalnim obračunom, ki ponuja prvo lovoriko nove sezone, smo preverili kako sta se tabora Mariborčanov, ki gostijo dvoboj in Ljubljančanov, ki bodo v njem v vlogi domačinov, spremenila. Pri vijoličastih se je zamenjala trojica, v taboru zeleno-belih je sprememb v kadru več kot dvakrat toliko.
04.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Trojica za Evropo že jutri
Sinoči so se že pričele kvalifikacije za Uefino evropsko ligo in medtem ko sta se Shkendija in Portadown razšla brez zmagovalca, je Gomel pometel z Vikingur Goto (6:0). Jutri pa se v boj podaja tudi slovenska trojica.
03.07.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Večni derbi za uvod v novo sezono
Po seriji pripravljalnih prijateljskih tekmem Štajercev in uverturi Ljubljančanov z nekdaj legendarno Crveno Zvezdo, sta moštvi zakorakali v zadnje dni priprav pred novo sezono. Poletni oddih je v slovenskem nogometnem prostoru kratek, prekinejo ga prve evropske preizkušnje in Superpokalni obračun, ki bo letos že v mesecu juliju postregel z večnim derbijem med zelenimi in vijoličastimi. Uvertura v 22. prvenstveno sezono bo odigrana na Ljudskem vrtu. V vlogi domačina bodo gostje.
26.06.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Izžrebali pare tekmovanj NZS na Brdu pri Kranju
Z žrebom na Brdu pri Kranju se je tudi uradno pričela tekmovalna sezona 2012/13, ki bo po letu 2001 prva, ko vodenje 1. SNL v vseh pogledih ponovno prevzema Nogometna zveza Slovenije. V prvem krogu Prve lige, ki bo v naslednji sezoni prepoznavna z tudi z novo grafično podobo, bo verjetno največ pozornosti namenjene lanskim državnim prvakom, ki začenjajo z Gorici, medtem ko bo večni derbi med Olimpijo in Mariborom prvič na sporedu že v 5. krogu.
25.06.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor v drugem krogu kvalifikacij LP proti Željezničarju
Državni prvaki iz Maribora so na današnjem žrebu na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu dobili tekmeca v drugem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov. Mariborčani se bodo za nadaljevanje tekmovanja pomerili s sarajevskim Željezničarjem, prva tekma bo 17. ali 18. julija v Ljudskem vrtu, povratna pa teden dni pozneje v Sarajevu.
25.06.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani v Moldavijo, Olimpija v Luksemburg, Mura v Azerbajdžan
Potem ko so na sedežu Uefe v Nyonu opravili žreb predkroga lige prvakov, so tekmece dobili še klubi v kvalifikacijah UEFA evropske nogometne lige. Od slovenskih predstavnikov se bo Celje pomerilo z moldavsko Dacio iz Kišinjova, ljubljanska Olimpija se bo pomerila z luksemburškim moštvom Jeunesse Esch, Mura pa z Azerbajdžanskim Bakujem.
1
2
3
...
364
365
366
367
368
369
370
371
...
432
433
434

DELI NA