Celjanom se je pridružil Glavaš

Celjani so dopoldne predstavili še drugega novinca pred pričetkom nove sezone. Po Irfanu Hadžiću se je celjskemu moštvu pridružil še Marin Glavaš. Ofenzivno usmerjeni vezist je grofom obljubil enoletno zvestobo.

»Prišel sem v izjemno organiziran klub, z dobrimi pogoji za delo. Ekipa me je dobro sprejela, v moštvu je odlično vzdušje in všeč mi je, da je v ekipi še nekaj igralcev s prostora nekdanje skupne države. Tako s komunikacijo ni težav, kar je pomembno tudi za sporazumevanje in odlično delovanje na igrišču. Verjamem, da je pred nami zanimiva sezona in naredili bomo vse za čim boljšo uvrstitev ob koncu,« je po podpisu pogodbe dejal 24-letni nogometaš Osijeka, v dresu katerega je v 1. HNL na 59 tekmah dosegel štiri zadetke.

O novincu, ki je minulo sezono preživel pri slovaških Zlatih Moravcih in armenskem Araratu, je spregovoril tudi celjski športni direktor Sebastjan Gobec: »Iskali smo profil igralca, v nogometnem žargonu ‘pol-špico’, in jo našli v Glavašu. Fant ima kvaliteto, ki lahko odlično pripomore k naši igri. Želim si, da se bo čimprej prilagodil in dojel trenerjeve zahteve ter način razmišljanja. Glede na to, da se je pripravam priključil malo kasneje, bo strokovno vodstvo naredilo načrt, kako ga čim prej spraviti na nivo pripravljenosti, da bomo lahko že kmalu računali na njegovo pomoč.«

Tekst: NZS
Foto: NK Celje

SORODNE NOVICE

 • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
  Marciusu profesionalna pogodba
  V celjskem prvoligašu so po Amadeju Breclu prvo profesionalno pogodbo sklenili še z drugim otrokom kluba. Triletno zvestobo grofom je obljubil tudi 19-letni Matic Marcius.
 • 12.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
  Celjski naložbi za prihodnost
  Celjani so po Irfanu Hadžiću in Marinu Glavašu predstavili še dva novinca, ki pa prihajata iz domačih logov. Tako Mitja Križan kot tudi Tim Obrez sta rojena leta 1997, prvi je grofom obljubil triletno zvestobo, medtem ko je drugi sklenil dveletno pogodbo.
 • 04.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
  Prva pogodba Breclu
  Celjani, ki so pred dnevi predstavili prvega poletnega novinca Irfana Hadžića, so danes sklenili pogodbo z mladim Amedejem Breclom. Produkt celjske nogometne šole je podpisal prvo profesionalno pogodbo in Celju obljubil triletno zvestobo.
 • 03.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
  Celjani predstavili prvega novinca
  Dobra dva tedna pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije so prvega novinca predstavili tudi v celjskem taboru. Med grofe se je preselil Irfan Hadžić, ki je s klubom iz knežjega mesta sklenil dveletni dogovor.

DELI NA