Stevanović iz Sežane v Koper

Tabor je sezono sklenil s porazom proti Muri, ki je v Sežani slavila po preobratu. Kraševci so se po zadnji tekmi poslovili od dveh nogometašev. Karolis Laukžemis se po polletni posoji vrača v puljsko Istro, Stefan Stevanović pa bo tudi v prihodnje igral v Sloveniji.

V sežanskem klubu so potrdili, da se bo Srb po izteku pogodbe pridružil Kopru. Devetinajsetletni vezist, ki pa je nekajkrat igral tudi v napadu, je barve Tabora branil dve leti. Kraševcem je v lanski sezoni pomagal do preboja v Prvo ligo Telekom Slovenije, na 26 tekmah 2. SNL je dosegel sedem zadetkov, zadel pa je tudi v dodatnih kvalifikacijah z Gorico. V letošnji sezoni se je v 24 nastopih štirikrat vpisal med strelce.

 Sežanci so se pred dnevi poslovili od Rodrigueja Bongonguija, ki bo nogometno pot nadaljeval v Izraelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? STEVANOVIĆ IN LAUKŽEMIS ZAPUŠČATA RDEČE-ČRNE Stefan Stevanović se po izteku pogodbe poslavlja od našega kluba, nogometno pot pa bo nadaljeval v Kopru. Prav tako se poslavlja Karolis Laukžemis, ki se po polletni posoji vrača nazaj v Istro. Obema se zahvaljujemo za vso predanost in jima hkrati želimo še veliko uspehov v nadaljevanju kariere. #PodpiramoNašLokalniKlub ??????

A post shared by NK Tabor Sežana (@nktaborsezana) on

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

  • 22.08.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
    Tabor dobil primorski dvoboj
    Nogometaši Tabora Sežane so v tekmi 1. kroga Prve lige Telekom Slovenije premagali Koper z 1:0 (1:0).
  • 21.08.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
    Pred tekmo: Tabor - Koper
    S primorskim dvobojem Tabora in Kopra se bo pričela jubilejna, 30. sezona Prve lige Telekom Slovenije. Kanarčki se po treh letih vračajo med prvoligaše in obljubljajo pohod proti vrhu lestvice. Kako visoko lahko posežejo Kraševci?

DELI NA