Datum od
Datum do

16.05.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Aluminij - Domžale
Aluminiju se ponuja še zadnja priložnost, da se reši pred izpadom. V Kidričevem poleg domžalskega skalpa potrebujejo tudi ugoden razplet drugih dveh sobotnih tekem.
16.05.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Mura - Rogaška
Pred nami je zadnji krog letošnje izvedbe Prve lige Telemach. Nedelja bo prinesla odločitev o drugem mestu, sobota pa o boju za obstanek. V Prekmurju bomo videli reprizo pokalnega polfinala.
16.05.2024 | 1. SFL
Dobovec bi radi spravili v položaj, kjer še ni bil
„Dostikrat smo že rekli, da bo naša dvorana premajhna. Za tokrat pa lahko tole le potrdim in povem, dvorana bo premajhna za vse, ki bi radi na tekmo. Tudi taki bi prišli, ki sploh še niso bili na tekmi. Obeta se pravi spektakel,“ pa za uvod v tokratno napoved 2. tekme finala pove Mile Simeunovič, trener članske ekipe Silika, ki bo imel tudi to pot bučno podporo s tribun.
16.05.2024 | U18
Slovenija vnovič remiziral z Bosno in Hercegovino
Slovenska izbrana vrsta do 18 let je odigrala še drugo srečanje z Bosno in Hercegovino ter po zaostanku znova remizirala. Tokrat je za varovance Miša Brečka zadel Grlić.
16.05.2024 | Ženska A
Selektor Kolman razkril seznam za tekmi proti Latviji
Po uvodnih zmagah proti Moldaviji in Severni Makedoniji sta pred našo izbrano vrsto tekmi proti Latviji. Varovanke selektorja Saše Kolmana se bodo uvodoma z ekipo z Baltika pomerile doma (31.5. v Murski Soboti), v prvih dneh junija (4.6.) pa bo Slovenija še gostovala v Latviji.
16.05.2024 | Sodniki
Sodniki na pripravah za EP v Nemčiji
V nemškem Frankfurtu- največje mesto v nemški zvezni deželi Hessen- med ponedeljkom in četrtkom manj kot mesec dni pred začetkom Eura 2024 poteka pripravljalni Uefin seminar Z delavnico sodnikov, ki so izbrani za sojenje na EP. Med udeleženci so tudi najboljši slovenski sodnik Slavko Vinčić ter pomočnika sodnika Tomaž Klančnik iz Slovenj Gradca (na sliki desno) in Andraž Kovačič iz Ljubljane (na sliki levo). V njihovi družbi je še 36 pomočnikov sodnika in 20 video sodnikov (VAR).
16.05.2024 | 1. SFL
Futsal spektakel na Vrhniki, prenos in studio na Šport TV
Tako 2. kot 3. tekma finala bosta v neposrednem prenosu na Šport TV-ju. Tokrat se je Šport TV odločil, da na Vrhniki pred 2. tekmo pripravi tudi studio pred tekmo. Program v studiu bo vodil Žiga Ikič, njegov gost pa kapetan slovenske futsal reprezentance Igor Osredkar.
16.05.2024 | Futsal U19
Na prvi tekmi zmaga, v soboto še enkrat
„Čestitke ekipi za zmago. Savdska Arabija je tehnično dobro podkovana in zelo hitro. A smo jim vsilili svoj način igre, bili smo agresivni in situacij tudi zabijali goli ter zasluženo zmagali,“ je po tekmi povedal selektor Tomislav Horvat.
15.05.2024 | 2. SNL
Primorje in Nafta v posreden boj za prvo mesto, Bilje, Dravinja, Krka, Ilirija in Tabor pa za obstanek
Zadnji krog 2. SNL bo dal dokončne odgovore glede tega, kdo se bo razveselil neposrednega napredovanja med elito in kdo se bo od drugoligaške druščine poslovil na nasprotnem koncu lestvice. Prenos tekem med Nafto in Dravinjo ter Taborom in Primorjem si boste lahko ogledali na Sportklubu, kamera NZS pa bo tokrat v Grosupljem, kjer gostuje Ilirija.
15.05.2024 | NZS
Ob takšni praksi slovenskega športa in uspehov ne bi bilo
V zadnjem času se je v javnosti pojavilo precej poskusov prikritega oglaševanja podjetij, ki niso povezana z nogometno reprezentanco ali evropskim prvenstvom. Zato smo na NZS pripravili spodnje odprto pismo.
15.05.2024 | Futsal U19
V Sarajevo po nove izkušnje
„Vesel sem, ker smo uspeli dodatno dobiti ta termin za reprezentanco U19. Ekipa raste, fantje dobro napredujejo. S tema dvema tekmama bomo pridobili nove dodatne izkušnje, ki so prepotrebne, da bomo napadali cilj, ki smo ga zadali,“ pa je pred tekmama povedal selektor Tomislav Horvat.
15.05.2024 | Sodniki
Pridi na kamp in sodniški tečaj na Ravne - 25. maj ob 9h
Zveza nogometnih sodnikov Slovenije in aktiv koroških sodnikov iz Medobčinskega društva nogometnih sodnikov Maribor v sodelovanju z NK Fužinar organizirajo brezplačni tečaj za nove sodnike in sodnice, ki bo na sporedu v soboto 25. maja ob 9. uri na mestnem stadionu Ravne na Koroškem).
14.05.2024 | U18
Mladinci remizirali z Bosno in Hercegovino
Slovenska izbrana vrsta do 18 let je na prvi prijateljski tekmi z Bosno in Hercegovino vknjižila remi. Edini zadetek za Slovenijo je dosegel Zabukovnik. Druga tekmo bo na sporedu v četrtek.
14.05.2024 | Futsal AA
Fideršek in Gajser uspešna v polfinalu
V Švici se je začel polfinale državnega prvenstva, gole sta dosegla Matej Fideršek in Tilen Gajser. V Italiji Pordenone Marka Hrvatina nadaljuje lov na Serie A, na Hrvaškem bo o prvaku odločala 5. tekma finala.
14.05.2024 | Prva liga Telemach
Enajsterica 35. kroga Prve lige Telemach
Enajsterica kroga Prve lige Telemach je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva Prvaliga.si. V najboljši enajsterici so lahko največ štirje nogometaši posameznega kluba.
13.05.2024 | Sodniki
Slavko Vinčić na Wembley za finale lige prvakov
Član elitne kategorije enaintridesetih sodnikov Uefa od leta 2019, ki prihaja iz drugega največjega mesta v Sloveniji bo po sojenju na Euru 2020, SP 2022, polfinalu zaključnega turnirja Lige narodov in finala lige Europa 18. maja 2022 v Sevilli med Eintracht Frankfurt in Glasgow Rangers, trinajst dni pred začetkom evropskega prvenstva v Nemčiji, vodil še finale Lige prvakov in največjo tekmo v svoji sodniški karieri.
13.05.2024 | U16
Slovenija premagala tudi Grčijo in osvojila prvo mesto
Slovenska izbrana vrsta do 16 let je odigrala še zadnji obračun na razvojnem turnirju v Bosni in Hercegovini in se veselila druge zmage. Varovanci Gorana Cvijanovića so z zadetki Šimnovca, Viherja in Hočevara s 4:2 ugnali Grčijo.
13.05.2024 | A
Šeškovemu strelskemu pohodu ni videti konca
En mesec pred prvim srečanjem Slovenije na evropskem prvenstvu Benjamin Šeško stopnjuje svojo strelsko formo v Bundesligi, kjer je dosegel že svoj šesti zaporedni zadetek. Med strelce se je znova vpisal tudi Žan Vipotnik. Stojanović do nove asistence.
13.05.2024 | 2. SNL
Primorje krog pred koncem skočilo na vrh lestvice
Nogometaši ajdovskega Primorja so krog oddaljeni od vrnitve med elito slovenskega nogometa. V predzadnjem, 29. krogu 2. SNL so izkoristili spodrsljaj do zdaj vodilne Nafte in se z zmago s 4:0 proti Triglavu zavihteli na prvo mesto prvenstvene razpredelnice.
12.05.2024 | 1. SŽNL
Olimpija na krilih Sare Makovec boljša od Mure
V soboto se je začel, v ponedeljek pa končal 23. krog SŽNL Triglav Zdravje. Uvodna tekma, pred kamerami Planet TV-ja sta se pomerila ŽNK Ljubljana in ŽNK Radomlje Medex, se je končala z remijem (1:1).
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
1477
1478
1479

DELI NA