Datum od
Datum do

20.06.2024 | 1. SFL
Žiga Čeh na Hrvaško, Dobovec predstavil tri novince
V Dobovcu nadaljujejo s sestavljanjem ekipe za novo sezono, v kateri pa v zasedbi ne bo več slovenskega reprezentanta Žige Čeha, ki bo okrepil HMNK Rijeka, kjer bodo igrali tudi Alen Fetić, Teo Turk in Max Vesel.
20.06.2024 | A
Navijaška mrzlica narašča
Slovenska nogometna reprezentanca bo v Münchnu v četrtek igrala drugo tekmo evropskega prvenstva, ko se bo pomerila s Srbijo. V bavarski prestolnici je bilo dan pred pričakovanim romanjem tisočih slovenskih nogometnih navdušencev na tekmo, ki bi lahko odločala o napredovanju v izločilne boje tekmovanja, zaznati vse več slovenskih barv.
19.06.2024 | A
Novinarska konferenca pred tekmo s Srbijo
Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Tekmec bo Srbija. Slovenci se zavedajo, da jim zmaga praktično že prinaša izločilne boje, tako da so misli usmerjene tudi v tri točke, a z zavedanjem, da bo na drugi strani kakovosten tekmec.
19.06.2024 | Prva liga Telemach
Maribor do visoke zmage v Ormožu, uspešne tudi Radomlje
Nogometaši Maribora so na prvi pripravljalni tekmi napolnili mrežo četrtoligaša Ormoža. Celjani so v dvoboju z bosansko-hercegovskim prvakom Borcem iztržili remi, Ajdovci pa so morali priznati premoč bolgarskega prvaka Ludogorca. Radomljani so bili boljši od selekcije hrvaškega nogometnega sindikata.
19.06.2024 | EURO 2024
Sodelovanje športa, gospodarstva in države za učinkovito promocijo Slovenije
V Münchnu, v kongresni dvorani BMW-Welt Doppelkegel, je danes potekal slovensko-nemški poslovno-investicijski kongres Invest & Connect: Slovenian Business Pitch, ki je povezal vrhunski šport, posel, diplomacijo, znanost in turizem ter omogočil krepitev sodelovanja med nemškimi in slovenskimi partnerji.
19.06.2024 | Mednarodna tekmovanja
Izžrebali pare drugega kroga kvalifikacij, tekmeca dobili tudi zmaji
Danes je bil na sedežu UEFA opravljen žreb za drugi krog kvalifikacij evropskih nogometnih pokalov. V bobnu so bili tudi štirje slovenski klubi, in sicer Celje, Maribor, Olimpija in Bravo.
19.06.2024 | Prva liga Telemach
Lesjak znova za modre iz Lendave
Šestintridesetletni Zoran Lesjak je prvi poletni novinec v moštvu Nafte. Hrvat, ki je pred skoraj desetletjem in pol že igral v Lendavi, je zadnjih šest sezon nastopal za madžarski ZTE.
19.06.2024 | A
Informacije pred drugo tekmo reprezentance na evropskem prvenstvu
Pred četrtkovo tekmo naše reprezentance v Münchnu smo za vse navijače, ki si boste tekmo ogledali v Nemčiji, pripravili nekaj ključnih informacij. Oblecite se v belo.
19.06.2024 | EURO 2024
Posebna nogometna izkušnja za otroke na Pediatrični kliniki
Pediatrična klinika Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana bo v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije otrokom na kliniki virtualno približala vzdušje in evforijo Evropskega nogometnega prvenstva v Nemčiji.
19.06.2024 | Sodniki
Aleš P.Močnik in Silvo Borošak na Futsal weeku
V hrvaški Istri med torkom in nedeljo poteka nov turnir serije Futsal week mladinskih reprezentanc do 19 let, po dobrih dveh mesecih in opravljanju vloge sodnika in kontrolorja sojena na članskem turnirju štirih reprezentanc v aprilu, pa sta se na zahod Istre vrnila dva naša predstavnika.
18.06.2024 | Sodniki
Slavko Vinčić na Španija-Italija
Po natanko 372 dneh in 14. juniju 2023, ko je upravljal polfinalni dvoboj na sklepnem turnirju tretje izvedbe Uefa Lige narodov na Nizozemskem, bo najboljši slovenski sodnik v četrtek na sedmi igralni dan Eura 2024 ponovno glavni mož v črnem na dvoboju četrte in tretje po prebivalstvu najštevilčnejše države v Evropski Uniji. 
18.06.2024 | A
Gnezda Čerin in Gorenc Stanković pred tekmo s Srbijo
Slovenska nogometna reprezentanca je v svoji bazi v Wuppertalu opravila še en trening pred sredinim odhodom v München, kjer jo v četrtek ob 15. uri čaka obračun s Srbijo na evropskem prvenstvu. V slovenskem taboru si želijo zmage, saj bi jih ta zelo približala izločilnim bojem.
18.06.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje z estonskimi prvaki, Maribor najprej v Bolgarijo, Bravo gosti Valižane
Ples kroglic v Nyonu je določil, kdo bo v prvem krogu kvalifikacij za evropska tekmovanja stal nasproti Celju, Mariboru in Bravu.
18.06.2024 | Prva liga Telemach
Arnol še dve leti na klopi Brava
Aleš Arnol je pred sezono, v kateri bo Bravo prvič nastopil v evropskih tekmovanjih, podaljšal pogodbo s klubom. Ljubljanskega prvoligaša bo po sklenitvi novega dogovora vodil do leta 2026.
17.06.2024 | Prva liga Telemach
Zmaji uvodoma na testiranjih
Nogometaši Olimpije so s testiranji v Stožicah začeli priprave na novo sezono, pod vodstvom novega trenerja Victorja Sancheza pa bodo prvič trenirali jutri.
17.06.2024 | Prva liga Telemach
Še trojica do nove pogodbe
Še trije nogometaši so podaljšali pogodbo s Primorjem. Maj Fogec, Dušan Ignjatović in Domagoj Babin ostajajo člani rdeče-črne zasedbe.
17.06.2024 | Sodniki
Čeferin kontrolor sojenja na Hrvaška - Albanija
Tretji igralni dan Eura 2024 je na severu Nemčije v Hamburgu Darko Čeferin že opravljal analizo sojenja na nedeljski tekmi skupine D med Poljsko in Nizozemsko, Uefa pa je danes sporočila, da bo slovenski kontrolor sojenja aktiven tudi na šesti igralni dan na petnajsti tekmi 17. evropskega nogometnega prvenstva.
17.06.2024 | EURO 2024
Poslovno-investicijski kongres Invest & Connect: Slovenian Business Pitch
Za slovensko nogometno reprezentanco je že prva tekma na evropskem prvenstvu v nogometu, v Stuttgartu so naši nogometaši remizirali z Dansko. Naslednja priložnost je že 20. junija v Münchnu, dan prej pa vabljeni na slovensko-nemški poslovno-investicijski kongres Invest & Connect: Slovenian Business Pitch, ki bo v sredo, 19. junija 2024, v kongresni dvorani BMW-Welt Doppelkegel v Münchnu.
17.06.2024 | A
Čeferin obiskal trening slovenske reprezentance
Slovenska nogometna reprezentanca se je po nedeljski točki na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva proti Danski (1:1) takoj vrnila v bazo v Wuppertal. Tam jo je danes obiskal predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin. Razumljivo so bili po pomembni točki vsi dobre volje, Čeferin pa je doslej zadovoljen z EP.
17.06.2024 | EURO 2024
Angleži z golom Bellinghama premagali Srbe
Angleška nogometna reprezentanca je v prvem krogu evropskega prvenstva v Nemčiji danes v Gelsenkirchnu premagala Srbijo z 1:0 (1:0) in se zavihtela na prvo mesto v skupini C. V tej skupini nastopa tudi Slovenija, ki se je danes v Stuttgartu z Dansko razšla z neodločenim izidom 1:1.
1
2
3
...
9
10
11
12
13
14
15
16
...
1498
1499
1500

DELI NA