Datum od
Datum do

15.06.2024 | A
Kek: Favoriti so zato, da se jih premaga
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 18. uri v Stuttgartu začela nastope na svojem drugem evropskem prvenstvu v zgodovini. Tokrat se bo za uvod pomerila z Dansko. Matjaž Kek je pred obračunom poudaril, da bodo poskusili priti do ugodnega izida proti izjemno kakovostnemu tekmecu.
15.06.2024 | A
Informacije pred tekmo reprezentance v Stuttgartu
Za vse navijače, ki boste v Stuttgartu podpirali nogometno reprezentanco Slovenije, smo pripravili nekaj ključnih informacij pred jutrišnjo tekmo. Oblecite se v belo!
14.06.2024 | A
Mijatović: Pričakujem, da bo rekord iz Amsterdama padel
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović pred evropskim prvenstvom v Nemčiji napoveduje odlično organizacijo in velik obisk slovenskih navijačev.
14.06.2024 | A
Šporar in Brekalo o Dancih
Slovenska nogometna reprezentanca je vse bližje svoji uvodni tekmi na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Izbranci Matjaža Keka so v Wuppertalu opravili nov trening pred nedeljskim obračunom z Dansko, ki se bo začel ob 18. uri v Stuttgartu. Vadila sta tudi Andraž Šporar, ki je že zatresel dansko mrežo, in David Brekalo.
14.06.2024 | A
Slovenski nogomet ponosen na reprezentanco
Poglejmo si, kje so na nogometno pot stopili naši reprezentanti.
14.06.2024 | A
Nemčija in Škotska odpirata 17. evropsko prvenstvo v nogometu
Reprezentanci Nemčije in Škotske bosta drevi ob 21. uri v Münchnu odprli 17. evropsko prvenstvo v nogometu. Na njem bo naslov branila Italija, po 24 letih pa bo na zaključnem turnirju nastopila tudi Slovenija.
13.06.2024 | A
Pričenja se Studio Slovenija
Pred nami je deset oddaj Studio Slovenija s posebnimi gosti in ekskluzivno vsebino neposredno iz Wuppertala, kjer je nastanjena slovenska izbrana vrsta.
13.06.2024 | A
Stojanović bo nared za tekmo z Dansko, , Kurtić poudarja pomen dobrega vzdušja
Iz Wuppertala sta se oglasila Petar Stojanović, ki bo v nedeljo nared za tekmo z Dansko, in veteran Jasmin Kurtić.
12.06.2024 | A
Slovenski nogometaši začeli priprave v Wuppertalu
Slovenska nogometna reprezentanca je danes prvič vadila v Wuppertalu. Uvodni trening izbrancev Matjaža Keka pred začetkom evropskega prvenstva v Nemčiji si je ogledalo nekaj tisoč lokalnih nogometnih privržencev, kar je razveselilo slovenski tabor.
12.06.2024 | A
S pobudo Z vami smo v oporo športnikom
Duševno zdravje kot vezni člen sodelovanja med Nogometno zvezo Slovenije in Skupino Triglav.
11.06.2024 | A
Foto: Slovenci prispeli na prizorišče Eura
Slovenska nogometna reprezentanca je danes popoldan z letališča Jožeta Pučnika odletala v proti Düsseldorfu, kjer jo je ob pristanku pričakal simpatičen sprejem gostiteljev evropskega prvenstva 2024.
11.06.2024 | A
Prvi izziv nas čaka v Stuttgartu
Prvi žvižg tokratne izvedbe Eura bo že v petek zazvenel v Münchnu, enem od desetih nemških mest, ki gostijo tekmovanje stare celine. Za Kekove izbrance se bo tekmovanje začelo dva dni zatem v Stuttgartu.
11.06.2024 | A
Reprezentanti opravili zadnji trening pred potjo v Nemčijo
Naša izbrana vrsta je danes opravila zadnji trening na Brdu, popoldne pa jo čaka pot v Wuppertal, kjer bo za čas prvenstva baza slovenske reprezentance. Vtise ob koncu priprav sta strnila Tomi Horvat in Erik Janža.
10.06.2024 | A
Pred odhodom v Nemčijo v mislih le Danci
Slovenska nogometna reprezentanca je po pripravljalni tekmi z Bolgarijo in prosti nedelji pričela s sklepnim delom priprav na evropsko prvenstvo. Slovenci so v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravili nov trening, usmerjen proti nedeljski tekmi z Danci v Stuttgartu.
09.06.2024 | A
Odmevi po tekmi z Bolgarijo
Naša izbrana vrsta je v vročem sobotnem popoldnevu odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred potjo v Nemčijo. Tokrat so Kekovim izbrancem nasproti stali Bolgari, ki so se izkazali za trd oreh: reprezentanca se je od Stožic poslovila z remijem.
08.06.2024 | A
Pred začetkom evropskega prvenstva še remi z Bolgarijo
Izbrana vrsta Slovenije je na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom evropskega prvenstva v Nemčiji remizirala z Bolgarijo. Gostje so v Stožicah hitro povedli z enajstmetrovko Kirila Despodova, le deset minut kasneje pa je za končnih 1:1 zadel Andraž Šporar.
07.06.2024 | A
Kek izbral šestindvajseterico za Evropsko prvenstvo
Selektor Matjaž Kek je po zadnjem treningu pred tekmo z Bolgarijo sprejel odločitev o šestindvajseterici, ki bo odpotovala v Nemčijo.
07.06.2024 | A
Slovenija po zmago nad Bolgari, končni seznam za Euro po treningu
Slovenska nogometna reprezentanca bo v soboto ob 15. uri v Stožicah igrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo v Nemčijo. Tekmec bo Bolgarija, želja pa nova zmaga za dobro popotnico. Selektor Matjaž Kek pa bo končni seznam igralcev sporočil po današnjem treningu.
06.06.2024 | A
Komaj čakamo, da se začne
Po opravljenih klubskih obveznosti se je četi Matjaža Keka danes pridružil Žan Celar, z Benjaminom Verbičem pa smo se spomnili njegovega zadetka proti Kazahstanu.
06.06.2024 | A
Na voljo spominski bankovec s podobo slovenskih reprezentantov
Pred bližajočim se evropskim nogometnim prvenstvom je NLB v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije, kot veliki sponzor nogometne A reprezentance, predstavila nov spominski bankovec, ki nosi podobo slovenske moške nogometne reprezentance.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
106
107
108

DELI NA