Datum od
Datum do

07.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Bjelica zapustil modro-belo četo
Aleksandar Bjelica spomladi ne bo nosil dresa Gorica. Srbski vezist je s Primorci sklenil dogovor o sporazumni prekintvi pogodbe, so danes sporočili iz zadnjeuvrščenega kluba Prve lige Telekom Slovenije.
06.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Bravo na krilih Tučića premagal Tabor
Nogometaši ljubljanskega Brava so v zaostali tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije premagali CB24 Tabor Sežano s 3:1 (0:0).
06.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor v generalki odpravil Nafto
Za nogometaši Maribora je zadnja pripravljalna preizkušnja pred nadaljevanjem prvenstva. Štajerci so v Ljudskem vrtu gostili Nafto in Lendavčanom zabili pet zadetkov. Med strelce se je vpisalo pet različnih nogometašev vodilne ekipe Prve lige Telekom Slovenije.
06.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Goričani podaljšali s Hodžićem
Adis Hodžić bo tudi spomladi igral v modro-belem dresu. Bočni branilec je po izteku pogodbe podaljšal sodelovanje z Gorico, Primorcem bo pomagal vsaj še do konca aktualne sezone.
06.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Bravo - Tabor
Okroglo usnje se vrača na zelenice Prve lige Telekom Slovenije. Spomladanski del sezone z zaostalo tekmo odpirajo nogometaši Brava in Tabora, ki ju na lestvici ločita zgolj dve točki.
05.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Spopad državnega in pokalnega prvaka pripadel Prekmurcem
Nogometaši Celja in Mure so opravili z generalko pred nadaljevanjem Prve lige Telekom Slovenije. V spopadu državnega in pokalnega prvaka so slavili Prekmurci, ki so dvoboj po preobratu dobili z izidom 3:1.
05.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Tabor razkril drugega novinca
Pri sežanskem Taboru so javnosti predstavili še drugega zimskega novinca. Po povratniku Antoniu Azinoviću se je Kraševcem pridružil še Žiga Ovsenek, ki je s četo Igorja Božiča vadil že nekaj dni.
04.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz slovenske v madžarsko prestolnico
Marko Perković v nadaljevanju Prve lige Telekom Slovenije ne bo nosil dresa Olimpije. Hrvaški branilec je Ljubljano zamenjal za Budimpešto in danes postal član MTK-ja, četrte ekipe madžarskega prvenstva.
04.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Olimpiji za Koper
Na Bonifiki so potrdili, da bo Mihail Caimacov spomladi igral za Koper. Moldavca smo v prvem delu Prve lige Telekom Slovenije spoznali v dresu Olimpije, kanarčkom pa ga je do konca sezone posodil hrvaški Osijek.
04.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani z novincem v zadnji vrsti
Vodstvo celjskega prvoligaša je okrepilo konkurenco na položaju levega bočnega branilca. Grofom se je pridružil Stjepan Vego, ki je z državnim prvakom sklenil pogodbo do junija 2023.
03.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani ugnali Goričane
Za nogometaši Domžal in Gorica je generalka pred nadaljevanjem državnega prvenstva. Ob Kamniški Bistrici so bili uspešnejši gostitelji, ki so še na tretji zaporedni pripravljalni tekmi slavili z izidom 4:1.
02.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Flakus Bosilj podaljšal s Kidričani
David Flakus Bosilj bo tudi v bodoče eno od orožij napada Aluminija. Devetnajstletni Mariborčan je s Kidričani podpisal novo pogodbo, ki se bo iztekla s koncem leta 2022.
01.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Kamy slekel dres Olimpije
Pri Olimpiji so potrdili še dvanajsti zimski odhod. Od zmajev se je kot naslednji poslovil še Daniel Kamy, ki se je v Ljubljano preselil minulo zimo, a v zeleno-beli opravi ni odigral vidnejše vloge.
01.02.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Goričani so si izposodili vezista Domžal
Til Mavretić bo v nadaljevanju sezone nosil dres Gorice. Primorci so si vezista izposodili od Domžal, v dresu katerih je v prvem delu sezone vknjižil pet nastopov.
31.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor priprave v Turčiji sklenil z zmago
Nogometaši Maribora so priprave na turških tleh sklenili z obračunom proti ukrajinskemu prvoligašu Minaju. Štajerci so slavili z goli Aleksa Pihlerja, Aljoše Matka in Roka Kronavetra.
31.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji potrdili prodajo Ostrca
Pri ljubljanski Olimpiji so potrdili nov prestop. Mladi Enrik Ostrc je postal član francoskega Troyesa, a ostaja v zmajevem gnezdu. Vodilni klub druge francoske lige ga je za sezono in pol posodil zeleno-belim. 
31.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Kopra na Slovaško
Tilen Mlakar ni več nogometaš Kopra. Dolgoletni član Triglava se je na Bonifiko preselil poleti, zdaj pa se je prvič v karieri preselil na tuje, saj je postal član slovaškega prvoligaša Sereda.
30.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale premagale prvaka BiH
Za prvoligaši je pestra sobota, ki je postregla s kar sedmimi preizkušnjami. Zmage so se razveselili pri Taboru in Domžalah, ki so na kolena spravile Sarajevo, aktualnega prvaka BiH. Koper je vknjižil remi, pod poraz pa so se podpisali Bravo, Celje, Gorica in Olimpija.
30.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpijo zapustil še Caimacov
Olimpija bo v nadaljevanje sezone krenila brez nekaj vidnih članov zasedbe, ki je nosila osrednje breme v jesenskem delu sezone. Zmajevo gnezdo zapušča tudi Mihail Caimacov.
30.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Tučić se vrača v Bravo
Po Mitji Križanu se v Bravo vrača še Milan Tučić. Napadalec je Šiško zapustil pred štirimi leti, ko je klubu pomagal do preboja med drugoligaše, Ljubljančanom pa ga je do konca sezone posodil belgijski prvoligaš Leuven.
1
2
3
...
13
14
15
16
17
18
19
20
...
337
338
339

DELI NA