Datum od
Datum do

25.02.2019 | Pokal Terme Olimia
Naj igralcu zlata žoga, še četrtič izbor naj igralka
Pred nami je prvi vrhunec klubske futsal sezone. V soboto in nedeljo, 2. in 3. marca, bo v Podčetrku potekal finalni turnir pokala Terme Olimia. Vikend pa bosta zaznamovala tudi izbora za naj igralca leta 2018 in naj igralko leta 2018.
11.02.2019 | Pokal Terme Olimia
Finale na Sportklubu
Eden od vrhuncev futsal sezone je zagotovo tudi finalni turnir pokala Terme Olimia. Tudi to pot bo potekal v Podčetrtku, termin pa 2. in 3. marec. Uvodoma je na vrsti polfinale, potem še finale. Turnirju Nogometna zveza Slovenije namenja dodatno medijsko pozornost in podporo.
26.01.2019 | Pokal Terme Olimia
Znana polfinalna para pokala Terme Olimia
V Podčetrtku je bil opravljen žreb polfinala pokala Terme Olimia. Za lovoriko, 24. po vrsti pokalna bo to, se bodo v polfinalu merili FC Litija – Dobovec MB-Monting ter FutureNet Maribor in KMN Bronx Škofije.
22.01.2019 | Pokal Terme Olimia
V soboto žreb polfinala pokala Terme Olimia
Med štiri so se uvrstili Dobovec MB Monting, FutureNet Maribor, FC Litija in KMN Bronx Škofije. Zaključni turnir futsal pokala bo na sporedu 2. in 3. marca.
18.01.2019 | Pokal Terme Olimia
Dobovec, Maribor, Bronx in Litija v pokalni polfinale
Korak do senzacije pa je bil KMN Slemen, ki je po porazu v Litiji (9:2) doma z 8:3 ugnal Litijo, ki je nastopila brez Gašperja Vrhovca, Staša Kaziča in Anžeta Široka.
18.01.2019 | Pokal Terme Olimia
Nocoj znani polfinalisti pokala Terme Olimia
Mariborčani in Litijani (vnovič brez poškodovanega prvega strelca pokala Gašperja Vrhovca) morda še z največ brezskrbnosti čakajo povratno tekmo četrtfinala pokala Terme Olimia, nekaj več nejasnostni pa je pred tekmama v Rogaški Slatini in na Vrhniki.
17.12.2018 | Pokal Terme Olimia
V Oplastu ponosni na najboljšo tekmo sezone
„To je bila ena od tekem, ko nismo bili pravi. Enostavno je bilo premalo prave energije, a smo na koncu kljub temi izvlekli remi, ki je osnova za povratno tekmo. Ta obračun v Kobaridu mora biti pravo opozorilo, da še dodatno strnemo svoje vrste,“ je po remiju v Kobaridu razmišljal trener Dobovca Kujtim Morina.
14.12.2018 | Pokal Terme Olimia
Oplast remiziral s prvakom, Mariborčani in Litijani z visoko razliko
KMN Bronx je doma s 4:2 porazil Siliko Mkeršmanc, ki je do konca tekme izničil domače vodstvo 3:0, zato se nam obeta zanimivo povratno srečanje. Tekma v Kobaridu se je končala brez zmagovalca, 1:1.
14.12.2018 | Pokal Terme Olimia
Začenja se četrtfinale pokala Terme Olimia
Na sporedu so trije prvoligaški obračuni. Branilec naslova Dobovec MB Monting odhaja v goste v Kobarid, kjer jih čaka domači Oplast. Ekipi s sestavo ekipe nimata težav, ob pogledu na lestvico 1. SFL pa je jasno, da so varovanci trenerja Kujtima Morine nesporni favorit za napredovanje. V letošnji 1. SFL sta se ekipi merili enkrat, 4:1 je bilo za Dobovec.
23.11.2018 | Pokal Terme Olimia
Znani pari četrtfinala pokala Terme Olimia
Danes je v Nacionalnem nogometnem centru Brdu potekal žreb parov četrtfinala pokala Terme Olimia. Uvodne tekme te faze tekmovanja bodo na sporedu 14. decembra, povratne 18. januarja. Naslov prvaka brani Dobovec MB Monting.
20.11.2018 | Pokal Terme Olimia
V petek žreb četrtfinala pokala Terme Olimia
V tej fazi tekmovanja ni nosilcev, niti ni prednosti domačega igrišča. Prvo izžrebana ekipa bo tudi domačin prvega srečanja, saj se v četrtfinalu igrata dve srečanji. Igralna dneva četrtfinalnih srečanj sta petek, 14.12., in petek, 18.01.2019.
17.11.2018 | Pokal Terme Olimia
Tudi Litija in KMN Slemen
Kot zadnja sta med osem prišla Litija in KMN Slemen. Litijani so bili z 9:0 boljši od sosedov, po poškodbah sta se v ekipo Litijanov vrnila Staš Kazič in Denis Ramić. KMN Slemen je vnovič potrdil, da je mojster za pokalno tekmovanje, to pot je s 7:1 izločil Ajdovce.
16.11.2018 | Pokal Terme Olimia
Za pokalni četrtfinale
Danes in jutri se igra osmina finala pokala Terme Olimia. V tekmovanje se je uvrstilo 14 ekip. Na osnovi uspešnosti v zadnjih sezonah sta si Dobovec Pivovarna Kozel (tudi branilec naslova iz lanske sezone) in FutureNet Maribor zagotovila neposredno napredovanje v četrtfinale, zato bomo v osmini finala videli 12 ekip oziroma šest tekem.
19.10.2018 | Pokal Terme Olimia
Znani pari četrtfinala pokala Terme Olimia
Na osnovi uspešnosti v zadnjih sezonah sta si Dobovec Pivovarna Kozel in FutureNet Maribor zagotovila neposredno napredovanje v četrtfinale. V osmini finala pokala Terme Olimia se igra le ena tekma, pri čemer je nižje rangirana ekipa domačin tekme.
27.05.2018 | Pokal Terme Olimia
Futsal pokal in Terme Olimia ostajata partnerja
Letos je potekala že 23. sezona pokala Terme Olimia. Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja. Sodelovanje pa se na obojestransko zadovoljstvo nadaljuje.
05.03.2018 | Pokal Terme Olimia
Tanja Vrabel in Damir Puškar zaznamovala leto 2017
Svojo aktivno sodniško pot pa je sklenil Andrej Pajtler, priznanje za opravljeno sta mu med polčasoma finala pokala Terme Olimia izročila Samantha Tina Lovše, predsednica KMN pri NZS, ter Silvo Borošak, predsednik sodniškega odbora pri KMN pri NZS.
04.03.2018 | Pokal Terme Olimia
Pokal Terme Olimia v roke Dobovca
Kristjan Čujec je bil izbran za najboljšega igralca finalnega turnirja, Damir Puškar je prejel nagrado za najboljšega vratarja dvodnevnega spektakla v Podčetrtku. Aleš Marot, tudi on iz ekipe prvakov, pa je bil z 11 goli najboljši strelec pokalnega tekmovanja, ki se je še šestič zapored sklenilo v Obsotelju.
04.03.2018 | Pokal Terme Olimia
Kdo bo na vrhu nasledil Mariborčane
Litija desetič ali Dobovec MB-Monting prvič; to je vprašanje, ki si ga danes pred finalom pokala Terme Olimia zastavljajo ljubitelji futsala. Obračun bo na sporedu v Podčetrtku ob 19. uri, vstopnice so na voljo na spletni strani www.eventim.si, Petrolovih bencinskih servisih, prodajalnah Eventima in v uradni trgovini NZS v Ljubljani.
03.03.2018 | Pokal Terme Olimia
V finalu pokala Terme Olimia Litija in Dobovec
Na prvi polfinalni tekmi so bili Litijani s 5:4 boljši od KMN Bronx Škofije. Odločilen zadetek je 17 sekund pred koncem dosegel reprezentant Alen Fetić. Dobovec MB-Monting je imel vsaj na papirju lažje delo. Novinca na finalnem turnirju, vrhniški Siliko Rem Power, so Rok Mordej (danes je slavil 29. rojstni dan!) in ekipa ugnali s 7:0.
02.03.2018 | Pokal Terme Olimia
Štirje v lov na naslov, v nedeljo tudi Zlata žoga
V Podčetrtku je vse pripravljeno za sobotni začetek finalnega turnirja pokala Terme Olimia. Za naslov se bodo pomerili Dobovec MB-Monting. FC Litija, Siliko Rem Power in KM Bronx Škofije. Aktualni prvak FutureNet Maribor naslova se brani, saj se je poslovil v četrtfinalu. Podčetrtek pa finalni turnir pokala gosti že šestič zapored.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

DELI NA