Datum od
Datum do

30.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Olimpiji ni uspelo
Nogometaši Olimpije v slovaški Trnavi niso uspeli spisati zgodovinskega poglavja. Zadetek Nika Kapuna, ki je ob koncu prvega polčasa izničil domačo prednost, je bil premalo za preobrat, v skupinski del UEFA Evropske lige se je prebil Spartak.
30.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji verjamejo v preobrat
Danes ob 20.30 se bo za nogometaše ljubljanske Olimpije začela doslej najpomembnejša tekma sezone. V slovaški Trnavi bodo igrali povratno tekmo "play-offa" UEFA Evropske lige proti Spartaku.
23.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Slovaki v Stožicah do prednosti
Olimpija bo prihodnji četrtek lovila dva zadetka zaostanka. Spartak je bil v Stožicah učinkovitejši od zmajev, ki so resda pritisnili v drugem polčasu, a v zaključku akcij niso bili dovolj zbrani.
22.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji napadajo skupinski del UEFA Evropske lige
Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo v četrtek ob 20.30 igrali prvo tekmo t.i. "play-offa" UEFA Evropske lige. Pred domačimi navijači bodo gostili Spartak Iz Trnave. V ljubljanskem taboru pravijo, da tekmeca spoštujejo, a da verjamejo v svoje napredovanje.
16.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Škotska vrata so bila zakleta
Evropska zgodba Maribora v letošnji sezoni je zaključena. Rangersi so v Ljudskem vrtu zaklenili svoja vrata, ohranili prednost s prvega dvoboja in se prebili do praga skupinskega dela UEFA Evropske lige. Osrednji junak povratne tekme je bil gostujoči vratar McGregor.
16.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji slavili tudi na Finskem
Olimpija je z novo visoko zmago potrdila uvrstitev v "playoff" UEFA Evropske lige. Zmaji so v Helsinkih zabili še štiri zadetke in HJK izločili s skupnim izidom 7:1. Na Finskem so domačo mrežo zatresli Abass, Avramovski in Brkić, Rafinha pa je premagal svojega vratarja.
15.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu po preobrat in napredovanje
Bo Maribor tudi letošnjo jesen preživel v Evropi? O tem je za zdaj še prezgodaj govoriti, saj se bodo morali Štajerci v četrtek pošteno potruditi za preboj v »play-off« UEFA Evropske lige. Državni podprvak bo po porazu v Glasgowu lovil dva zadetka zaostanka.
15.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Helsinkih potrditi domačo zmago
Koliko klubov bo slovenski nogomet predstavljalo v »play-offu« UEFA Evropske lige? Mariborčani v domačem Ljudskem vrtu potrebujejo preobrat, Ljubljančani pa so si z domačo zmago zagotovili izredno izhodišče za povratni obračun v Helsinkih.
09.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Helsinke z zajetnim kapitalom
Olimpija se bo v finsko prestolnico odpravila z zajetno prednostjo. Zmaji so v Stožicah slavili zmago s 3:0, zeleno-beli pa bodo v Helsinkih le še potrjevali uvrstitev v t.i. play-off UEFA Evropske lige.
09.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Maribor klonil v Glasgowu
Nogometaši Maribora bodo prihodnji četrtek v domačem Ljudskem vrtu napadli dva zadetka zaostanka. Glasgow Rangers je bil na kultnem Ibroxu boljši z izidom 3:1 in si pred povratnim srečanjem priigral pomembno prednost.
08.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Na Ibroxu po ugodno izhodišče
Slovenski nogometni podprvak Maribor je že v Glasgowu, kjer ga v četrtek ob 20.45 čaka prva tekma tretjega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige. Tekmec bo sloviti Rangers, a je ta vseeno še daleč od nekdanje slave, tako da v mariborskem taboru upajo in verjamejo v ugoden izid za povratno tekmo.
08.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji v pričakovanju Skandinavcev
Cilj zmajev na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige proti finskim prvakom HJK iz Helsinkov je igrati dobro vseh 90 minut in zmagati, je na današnji novinarski konferenci dejal začasni glavni trener Aleksandar Linta.
06.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Znana tudi potencialna zadnja ovira pred skupinskim delom
Maribor in Olimpija ostajata v igri za skupinski del UEFA Evropske lige, do katerega pa ju ločita še dve oviri. Danes so vijolice in zmaji izvedeli ime potencialnega nasprotnika v "play-offu" UEFA Evropske lige.
03.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Slovenski futsal prvak dobil novega tekmeca
A madžarski predstavnik, tako je danes sporočila Evropska nogometna zveza Uefa, ne bo državni prvak Gyor, ampak drugouvrščena ekipa minule sezone MVFC Berettyóújfalu. Gyor se je umaknil. Po najboljših močeh pa se bodo skušali v Sloveniji predstavili igralci MVFC Berettyóújfaluja.
02.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Ljudski vrt proslavil novo zmago Maribora
Nogometaši Maribora so v domačem Ljudskem vrtu strli odpor gruzijske Čihure in se prebili v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske lige. V drugem polčasu dvoboja sta zadela Luka Zahović in Marcos Tavares, naslednja ovira vijolic pa bo stari znanec, glasgowski Rangers.
02.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji z remijem potrdili napredovanje
Ljubljančani so si tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske lige praktično zagotovili že v prejšnjem tednu, ko so v Stožicah napolnili severnoirsko mrežo, z neodločenim izidom v Belfastu pa so le še potrdili napredovanje.
02.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Jokić končal evropsko pot Domžal
Domžalčani so se lani prebili do praga skupinskega dela UEFA Evropske lige, letos pa so evropske boje sklenili v drugem krogu kvalifikacij. Za rumene, ki so kvalifikacije sklenili neporaženi in s štirimi remiji, je bil usoden izenačujoči zadetek reprezentančnega kapetana Bojana Jokića.
02.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
Knapi poraženi tudi v Bukarešti
Velenjski Rudar se po štirih tekmah na mednarodni sceni poslavlja od boja za UEFA Evropsko ligo. Romunska Steaua je bila tudi na domači zelenici boljši tekmec, v mreži knapov pa so končali štirje zadetki.
01.08.2018 | Mednarodna tekmovanja
V lov na tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske lige
Olimpijo, Maribor, Domžale in velenjski Rudar v četrtek zvečer čakajo povratne tekme drugega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo. Po prvih tekmah najbolje kaže Ljubljančanom, najslabše pa Velenjčanom.
26.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija potrdila status favorita
Navijači Olimpije so po treh tekmah čakanja dočakali prve zadetke in tudi zmago. Zmaji so se znesli nad severnoirskim Crusadersom, ki se domov vrača s petimi goli v svoji mreži.
1
2
3
...
13
14
15
16
17
18
19
20
...
23
24
25

DELI NA