Datum od
Datum do

26.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Murske Sobote v Sežano
Filip Kosi je prvi poletni novinec v vrstah Kraševcev. Osemnajstletni Ljutomerčan se v sežanski Tabor seli po zaključku mladinskega staža pri soboški Muri, v dresu katere je odigral tudi dve prvoligaški tekmi.
26.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Burin tri leta v Celju
Obrambna vrsta Celja bo naslednja tri leta močnejša za Matijo Burina. Nekdanji up Kopra in Olimpije je bil nazadnje član splitskega Hajduka, 20-letnik pa je v preteklosti nosil dres mladinskih selekcij Slovenije.
25.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani izgubili prvo preizkušnjo na avstrijskih tleh
Nogometaši Aluminija so se včeraj za nekaj dni preselili v Avstrijo, kjer bodo nadaljevali priprave na novo sezono. Danes so se pomerili z madžarsko Puškaš Akademijo.
25.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Šiške v Stožice
Mustafa Nukić se po 95 tekmah in 30 zadetkih poslavlja od Brava, a ostaja v prestolnici. Najboljši asistent minulega prvenstva je oblekel dres Olimpije, z zmaji je sklenil pogodbo do konca sezone 2022/23.
24.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani ugnali azerbajdžanskega prvaka
Nogometaši Domžal so po včerajšnjem gostovanju na Reki odigrali novo pripravljalno preizkušnjo. Na domači zelenici so se pomerili z Nefčijem, po preobratu pa so azerbajdžanskega prvaka premagali z izidom 2:1.
23.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura izgubila s prvakom BiH
Mura je po hrvaškem izgubila še z državnim prvakom BiH. Banjaluški Borac je na Skalni kleti slavil tesno zmago. Domžalčani so z minimalno razliko klonili na reški Rujevici, dvoboj Radomelj in Brava pa ni dal zmagovalcev.
23.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvega julija žreb tekmovalnih parov
Nogometaši so dodobra zakorakli v priprave na prihajajoče izzive, Nogometna zveza Slovenije pa bo v četrtek, 1. julija, v Nacionalnem nogometnem centru Brdo izpeljala tradicionalno žrebanje tekmovalnih parov.
22.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Na Bonifiki predstavili prve novince
Novi koprski strateg Zoran Zeljković je ob prevzemu moštva napovedal, da bodo kanarčki v novo sezono zakorakali s pomlajeno zasedbo. Bonifiko je zapustila enajsterica nogometašev, danes pa so Primorci predstavili tri novince.
21.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji od debiju Miloševića iztržili remi
Nogometaši Olimpije so na prvi pripravljalni tekmi pod vodstvom novega stratega Sava Miloševića remizirali z azerbajdžanskim Nefčijem. Zadetka sta padla že v uvodnih minutah srečanja.
21.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Azinović in Stare zapuščata Sežano
Nogometaši Tabora so pred dobrim tednom pričeli priprave na novo sezono. V prihajajočem prvenstva dresa Tabora ne bosta nosila Antonio Azinović in Marsel Stare.
21.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani v svoje vrste zvabili še Mittendorferja
V Celju nadaljujejo z oblikovanjem moštva, ki bo zarokalo v sezono 2021/22. Grofom se je pridružil Maj Mittendorfer, stari znanec trenerja Agrona Šalje, s katerim je sodeloval že v mlajših reprezentančnih selekcijah.
21.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
V Radomljah potrdili prvega novinca
Marko Žulj je prvi poletni novinec v zasedbi Radomelj. Visokorasli defenzivni vezist se v Slovenijo seli po epizodi v bosanko-hercegovskem prvoligašu Mladosti Doboj-Kakanj. 
21.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor se je meril z Dinamom
Mariborčani so priprave v Moravskih Toplicah zaključili z zahtevno preizkušnjo. Za zaprtimi vrati soboške Fazaneriji so se pomerili z zagrebškim Dinamom, aktualnim hrvaškim prvakom, in doživeli tesen poraz.
20.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
V Mariboru pozdravili novega branilca
Robert Voloder je četrti poletni novinec v moštvu Maribora. Dvajsetletni Nemec s koreninami iz Bosne in Hercegovine igra na položaju osrednjega branilca, Štajerci pa so si ga z možnostjo odkupa izposodili od Kölna.
20.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Tomić vnovič med zmaji
Tomislav Tomić se je vrnil v zmajevo gnezdo. Izkušeni vezist bo po enem letu znova zaigral v dresu Olimpije, z zeleno-belimi se je dogovoril za dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja sodelovanja.
19.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura poražena v dvoboju prvakov
Kidričani so na domačem igrišču dobili prvo pripravljalno preizkušnjo, rdeči so bili boljši od Šampiona. V Fazaneriji sta se merila slovenski in hrvaški prvak, Mura je morala priznati premoč zagrebškega Dinama.
19.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Podaljšal tudi Žinko
Po Andražu Kirmu je pogodbo z Bravom podaljšal še drugi izkušeni adut trenerja Dejana Grabića. Luka Žinko bo tudi v sezoni 2021/22 nosil rumeni dres, so sporočili iz Šiške.
19.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Ivanović okrepil beloruskega prvaka
Đorđe Ivanović v prihajajoči sezoni ne bo nosil dresa Olimpije. Iz tabora zmajev so sporočili, da so se z beloruskim prvakom Šahtarjem iz Soligorska dogovorili za prestop srbskega napadalca, ki je medtem že podpisal pogodbo z novim klubom.
18.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Sosedski dvoboj ni dal zmagovalca
Radomljani in Domžalčani so po pričetku priprav odigrali prvo preizkušnjo. Sosedski spopad v Radomljah ni dal zmagovalca, srečanje se je končalo z izidom 1:1.
18.06.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Kirm odslej v dvojni vlogi
Andraž Kirm bo tudi v sezoni 2021/22 nosil dres Brava. Izkušeni nogometaš se je pred sklenitvijo nove pogodbe dogovoril za dvojno vlogo, ob igralski bo delal tudi z mladimi nogometaši ljubljanskega prvoligaša.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
337
338
339

DELI NA