Datum od
Datum do

10.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 4. kroga po izboru obiskovalcev
Enajsterica 4. kroga Prve lige Telekom Slovenije po izboru obiskovalcev portala Prvaliga.si.
09.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki 4. kroga
Aleksander Šeliga je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral že več kot 25 tisoč minut, Damjan Trifković je odigral 250. prvoligaško tekmo, Senijad Ibričić, Luka Gajić in Lovro Bizjak so se veselili prvih zadetkov v PLTS.
09.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale zamenjal za Turčijo
Domžalčani so po uspešnih predstavah na evropskih zelenicah izgubili prvega nosilca igre. Od rumenega dresa se je po dveh letih in pol ter 89 odigranih tekmah poslovil Kenan Horić, v novi sezoni tudi kapetan domžalskega prvoligaša se je preselil v Turčijo.
09.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar Babića poslal v Belgijo
Tudi velenjski Rudar je v primerjavi s preteklo sezono doživel nekaj kadrovskih sprememb. Zdaj se je zgodila še ena, saj velenjski gledalci v nadaljevanju sezone ne bodo mogli uživati v vragolijah Maria Babića, ki je sprejel izziv v tujini.
07.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Olimpija - Maribor
Ponedeljkov večer ponuja enega od vrhuncev nove sezone. V Ljudskem vrtu se bosta za vrh prvoligaške razpredelnice pomerila Maribor in Olimpija, ki po treh krogih vijolicam beži za tri točke. Kdo bo na vrhu lestvice po derbiju?
06.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Rudar - Domžale
Domžalčane po slovesu od kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo čaka nova domača naloga. Po dveh zaporednih remijih bodo varovanci trenerja Elsnerja gostovali pri Rudarju, ki je v minulem krogu vknjižil prvo zmago sezone.
05.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Luka Koper - Celje
Na koprski Bonifiki se bosta udarili rumeno-modri zasedbi. Koprčani so uvodno dejanje na domači zelenici obogatili s tremi točkami, a so v zadnjih sedmih medsebojnih tekmah Celjane ugnali zgolj enkrat. Kako bo v soboto?
05.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Krško - Gorica
Ob Radomljanih in Krčanih četrti krog PLTS odpirajo tudi nogometaši Krškega in Gorice. Posavci so po treh krogih še brez zmage, a se bodo lahko na domači zelenici znova zanašali na bučno podporo dvanajstega igralca - gledalcev.
05.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Radomlje - Aluminij
Četrti krog PLTS bo v znamenju velikega derbija, vroče pa bo tudi v derbiju začelja lestvice. Ob Kamniški Bistrici se bosta udarila novinca, Radomlje in Aluminij, ki sta v treh krogih vknjižila ravno toliko ničel.
02.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Nova pogodba tudi Balkovcu
Jure Balkovec, ki se je v nedeljo izkazal z natančnim strelom v mreži Maribora, je z Domžalčani sklenil novo triletno pogodbo.
02.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Zajc še tri leta med zmaji
Ljubljančani se po včerajšnji zmagi in skoku na vrh prvoligaške razpredelnice že pripravljajo na ponedeljkov derbi v Ljudskem vrtu. V štajerski prestolnici bo pomembno vlogo igral tudi Miha Zajc, ki je danes z zmaji sklenil nov, triletni dogovor.
02.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki 3. kroga
Jasmin Handanović je v Domžalah odigral že 250. tekmo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Blaž Vrhovec je presegel magično mejo 10 tisoč minut na igriščih PLTS, John Mary pa je ob debiju na slovenskih igriščih dosegel dva zadetka.
29.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Gorica - Kalcer Radomlje
Večerni termin bo ljubiteljen nogometa v Novi Gorici prinesel tekmo med Gorico in Radomljami. Ekipi, ki sta v zadnjem krogu zabeležili ničlo, bosta že tokrat iskali novo priložnost za točke.
29.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Rudar Velenje - Luka Koper
Velenjčani bodo v soboto zvečer doma iskali prve tri točke v novi sezoni, Koprčani pa želijo po zmagi nad Aluminijem začeti niz dobrih rezultatov.
27.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 2. kroga po izboru obiskovalcev
Enajsterica 2. kroga Prve lige Telekom Slovenije po izboru obiskovalcev portala Prvaliga.si
25.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Miškić iz Celja v Ljubljano
Iz Celja se je v Ljubljano odpravil 22-letni vezist, Danijel Miškić, ki je z Olimpijo podpisal triletno pogodbo.
21.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Maribor - Rudar Velenje
Podobno kot Domžalčani, so se v četrtkovem večeru veselili tudi Mariborčani. Remi v Sofiji je Štajercem zagotovil napredovanje, še pred dvobojem s škotskim Aberdeenom pa čaka vijolice spopad z velenjskimi knapi.
21.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Krško - Domžale
Domžalčani slavijo napredovanje v tretji predkrog UEFA Evropske lige. Še pred dvobojem z londonskim West Hamom pa četo trenerja Elsnerja čaka gostovanje pri prenovljeni zasedbi Krškega.
21.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Kalcer Radomlje - Olimpija
Ljubljančani so se s z gostovanja v slovaški Žilini vrnili z zmago, ki pa vseeno ni bila dovolj za napredovanje v tretji predkrog UEFA Lige prvakov. Zmaji bodo rane celili proti Radomljam, ki jih čaka nova zahtevna preizkušnja.
21.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Luka Koper - Aluminij
Mlado zasedbo Aluminija po povratku v prvoligaško druščino čaka še eno gostovanje. Kidričani bodo znova odšli na Primorsko, po Gorici bodo gostovali pri Kopru, ki je novo sezono ravno tako odprl s porazom.
1
2
3
...
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170

DELI NA