Datum od
Datum do

07.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji pripravljeni na obračun z Galatasarayjem
Nogometaši Olimpije so si z izločitvijo Ludogorca že zagotovili nastop v skupinskem delu evropskih tekmovanj. Slovenski prvaki bodo v tretjem krogu kvalifikacij UEFA Lige prvakov izzvali ekipo Galatasarayja.
04.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celje senzacionalno izločilo Vitorio za tretji krog konferenčne lige
Nogometaši Celja so na povratni tekmi 2. kroga konferenčne lige po enajstmetrovkah na gostovanju premagali Vitorio. Grofje so se prebili v 3. krog kvalifikacij, potem ko so pred enim tednom v Celju izgubili s 3:4.
03.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Maratonska srhljivka v korist Maribora
Srhljivka, ki se je končala v korist Maribora. Vijoličasti so si v tekmi preobratov - Differdange je v Ljudskem vrtu vodil že z 1:3 - priigral napredovanje v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige.
02.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na Portugalskem za preobrat
Celjanom pripada čast, da bodo v Guimaraesu odigrali zaključno dejanje drugega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko konferenčno ligo. Dvoboj na Portugalskem se bo namreč pričel ob 21:15.
02.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu po novo napredovanje
Nogometaši Maribora bodo preboj v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige napadali v domačem Ljudskem vrtu. Po prvi tekmi je izhodišče enako tako za vijoličaste kot za luksemburški Differdange.
01.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji izločili bolgarske prvake in potrdili evropsko jesen
V Stožicah se bo evropski nogomet igral tudi jeseni. Olimpija je po preobratu in z dvema zadetkoma Timija Maxa Elšnika - Matevž Vidovšek je v izdihljajih srečanja odbil kazenski udarec - dobila povratno tekmo z Ludogorcem. Zmaji so si že zagotovili nastop v skupinskem delu enega od evropskih tekmovanj.
31.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji tudi za evropsko jesen
Ljubljančani bi se z zmago v obračunu z bolgarskim Ludogorcem prebili v tretji krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov in obenem potrdili najmanj nastop v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige.
27.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celjani kljub trem doseženim zadetkom klonili
Nogometaši Celja so v prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij evropske konferenčne lige na domačem igrišču izgubili s portugalsko Vitorio Guimaraes s 3:4 (1:2). Povratna tekma bo 3. avgusta na Portugalskem.
27.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Jakupović v zadnji sekundi zadel za remi
Arnel Jakupović je v izdihljajih prve tekme z Differdangeom preprečil poraz Maribora, ki je v deževnem Luksemburgu zaostajal vse od sredine prvega polčasa. 
26.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Bolgariji do remija
Ludogorec in Olimpija sta se razšla brez zmagovalca, a so slovenski predstavniki dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z bolgarskimi.
26.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Portugalska Vitoria prva evropska ovira Celjanov
Nogometaši Celja kot zadnji med četverico predstavnikov Prve lige Telemach pričenjajo sezono v evropskih tekmovanjih. Grofje bodo na domačem igrišču izzvali portugalsko Vitorio Guimaraes.
26.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani v Luksemburg
Nogometaši Maribora so v prvem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige po preobratu izločili malteško Birkirkaro, za novo napredovanje pa bodo morali uspešno opraviti z Differdangeom. Luksemburžani bodo gostitelji prvega srečanja.
25.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija izziva serijskega prvaka Bolgarije
Ludogorec je po Valmieri drugi evropski nasprotnik ljubljanske Olimpije. Serijski prvaki Bolgariji so v evropskih tekmovanjih že izločili Maribor in Muro, zdaj se bodo klubu iz Razgrada zoperstavili še zmaji.
20.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Maribor po preobratu na Malti do drugega kroga kvalifikacij
Nogometaši Maribora so se uvrstili v 2. krog kvalifikacij za evropsko konferenčno ligo. Na današnji povratni tekmi so na Malti premagali Birkirkaro z 2:1 (0:1). Na prvi tekmi v Mariboru je bil izid 1:1.
19.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Slovenski prvaki še drugič boljši od Valmiere
Olimpija je tudi v Latviji slavila z 2:1, zmaji pa so si s tem zagotovili vsaj še šest evropskih tekem. Napredovanje Ljubljančanov v drugi krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov sta potrdila Rui Pedro in Ahmet Muhamedbegović.
19.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na Malti po zmago za preboj v drugi krog kvalifikacij
Zadnji v tem tednu se bodo v evropski boj podali nogometaši Maribora, ki morajo za napredovanje v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige ugnati malteško Birkirkaro.
18.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Domžale se od Evrope poslavljajo na prvi stopnički
Domžale na Malti niso uspele izničiti zaostanka s prve tekme, čeprav so trikrat zatresle domačo mrežo.
18.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Latvijo po novo zmago in potrditev napredovanja
Bo Olimpija evropsko sezono nadaljevala v kvalifikacijah UEFA Lige prvakov? To bo znano v  sredinem večeru, ko bo končana povratna tekma z latvijsko Valmiero. Zmaji so si v Stožicah priigrali gol prednosti.
17.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani vtis popravljajo že v torek
Domžalčani so na domači tekmi prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige dobili boleč udarec, saj je malteški Balzan ob Kamniški Bistrici kaznoval vsako napako gostiteljev in slavil z visoko prednostjo 1:4.
13.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Remi na prvi tekmi Maribora in Birkirkare
Po prvi tekmi brez prednosti za ene ali drugi, o napredovanju v drugi krog UEFA Evropske konferenčne lige bo odločala povratna tekma na Malti. Prednost Birkirkare je v drugem polčasu izničil Ivan Brnić.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA